UNIKE SÅPEPRODUKTER TIL
HEST, HUND & STRIGLEUTSTYR

Økoligisk - Håndlaget - 100% naturlige ingredienser

Enklere blir det ikke! Unngå bøtte, skittent vann som må byttes ut med rent vann runde på runde. Skitne og våte svamper. Rotet med shampo flakser, unødvendig svinn, samt for mye såpe påført på ett sted på pelsen. Les alle fordelene en såpe fra oss vil gi deg og din kjære firbente bestevenn lenger ned.. Pst.. såpene er laget av ren kjærlighet..

Bomben alle snakker om!
Rengjøring av strigleutstyr har aldri vært lettere, vi er så glade for å kunne tilby dere dette fantastiske produktet, som kun fåes kjøpt her hos oss i hele skandinavia.

Brush Blaster, renser børster og andre strigleutstyr som magi! Bare slipp bomben i en bøtte med varmt vann og kast børstene oppi. Vent 5 minutter, skull, ferdig!

PRODUKTER


Kjempe enkelt..alt du trenger å gjøre er så enkelt som å spyle pelsen, skrubbe og spyle over når du er ferdig.

¤ Såpe fra Virtue skrubber mer enn en svamt gjør


¤ En snor som tres rundt hånden, i tilfelle du skulle miste såpen

¤ Ligger godt i hånden

¤ Kommer til på alle mulige steder

¤ Du sparer tid

¤ Pelsen blir skinnende ren


¤ 100% naturlige inngredienser


¤ Skånsomt renser, uten å tørke

ut huden


¤ Luksuriøs fløyesmykt skum


¤ Håndlaget


¤ Planteavledet


¤ Uten syntetiske ingredienser

Her får du alt i ett..Den kjente stilen vi vasker dyrene våre med er vannbøtte og svamp, bytte ut møkkete vann for så å fylle på nytt og fortsette vaskingen, og sånn går det...pjuh…

Du slipper rotet av sjampoflasker og skitne, våte svamper. Du slipper også å kaste bort sjampo på grunn av søl, eller at det blir påført for mye såpe på ett sted på din hest eller din hund.

Såpene ligger i et deilig nett som gjør at den skrubber mer enn en svamp, og de har en snor som du trer rundt hånden, i tilfelle du skulle miste den. Såpen ligger godt i hånden og kommer til på alle mulige steder, som for eksempel beina på hesten. Så alt du trenger å gjøre er å spyle hesten, sette igang å vaske og spyle over når du er ferdig. Du vil få en skinnende ren bestevenn, med flott glans.

Førsteklasses ingredienser som skånsomt renser, uten å tørke ut huden!

Vår blanding av førsteklasses ingredienser skaper luksuriøst, fløyelsaktig skum som skånsomt renser, uten å tørke ut huden.

Såpene er ypperlig til hverdagslig vask da dem er 100% naturlig, planteavledet, håndlaget og uten syntetiske ingredienser.


Våre mykgjørende rike såper er utelukkende duftet med botaniske stoffer og gunstige essensielle oljer – ingen syntetiske dufter. Vi bruker bare blader, røtter og leire som kommer fra jorden for å tilføre behagelige farger til såpene våre og heller ingen syntetiske eller laboratorieskapte fargestoffer.